tony

Forum Replies Created

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • in reply to: Reporting found tag not working #52983

    tony
    Participant

    I put in our previous rapid number, and that worked.

    Thanks Jacqui.

    in reply to: Reporting found tag not working #52977

    tony
    Participant

    Hi Jacqui. Thanks for your help. When I type in the address you suggest, I note that it comes up with Russell in a lower address bar. Anyway, I followed your instructions, and still no luck. No change at all. My ph. no. is 03 7899761. I’m outside a lot if it is fine, so maybe suggest a time. Any will suit me.

    Cheers
    Tony

    in reply to: Reporting found tag not working #52935

    tony
    Participant

    Still the same. Even if I add RD 1 and/or Fairdown, still comes up with the prompt to add more address info. When the two new fields come up to fill in, I can’t get write anything in them. The cursor won’t show in them either.

    in reply to: Reporting found tag not working #52932

    tony
    Participant

    I’m having the same problem, through my usual browser and chrome with my desktop, and through chrome on my mobile.

    in reply to: What's the killer? #36624

    tony
    Participant

    I’ve just found a shieldbug-like bug sucking on a monarch caterpillar, and dead shrivelled caterpillar close by. Looked on the net and found that the bug is most likely a spined solidier bug nymph. The nymph is now squashed.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)